Tren (İkincil) Hava Süspansiyon Sistemleri
aktaş körük hakkımızda

Tren (İkincil) Hava Süspansiyon Sistemleri; Aktaş'ın ana hedefi; oluşturulan bu güçlü bağı, stratejik hamlelerle kalıcı hale getirmek, yenilikçi ve değerlere önem veren anlayışın devamlılığını sağlamaktır.


Uzun yıllara dayanan deneyim, yüksek teknoloji, kaliteli işgücü ile Aktaş, hava süspansiyon sistemlerindeki uzmanlığını raylara da yansıtarak bu alanda yatırımlar yapmıştır. Tren körüğü sistemlerine ilişkin çalışma; 2008 yılında İstanbul Ulaşım firmasına ait ABB araçlarında, pnomatik ikincil süspansiyon sistemlerine test için montajı ile başlamıştır. Test sürecinin başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte 2011 yılının ortalarında, Aktaş, ikincil süspansiyon sistemleri üretimi ve testleri için profesyonel bir üretim alanı ve takımı oluşturmuştur. Yapılan bu yatırımlar ile birlikte Aktaş, Türkiye'de tren körüğünü üreten ilk firma olarak tarihe geçmiştir.

Aktaş, raylı sistemler süspansiyon sistemleri sektöründe sadece yerel pazara hizmet veren değil, global bir oyuncu olmak için çalışmalarına büyük bir enerjiyle devam etmektedir.

A brand of Aktaş family
+90 224 300 00 00
marketing@aktasholding.com
Demirtaş Dumlupınar OSB Mahallesi Reyhan Sok. No:3 16245 Osmangazi, Bursa / TÜRKİYE